A hétfői LIVE-okra egyre többen küldtök egyre több kérdést, és szinte minden héten megérkezik a fenti is valamilyen formában.

Tavaly ősszel nagyon közel jártam ahhoz, hogy mindent befejezek, amit addig csináltam és új inspiráció, új izgalom után nézek. A kezdődő kiégés minden jelét tapasztaltam magamon, annak ellenére, hogy határozottan jól mentek a dolgok. Jól mentek, de nem volt új kihívás, új feladat az életemben. A legtöbb ember boldogan dőlne hátra ebben a helyzetben és élvezné a hosszú évek alatt elért sikerét, de nekem ez nem megy.

  • Rám nem jellemző módon elkezdtem halogatni a dolgokat. 
  • Egész héten a hétvégét vártam.
  • Egyre többször kaptam magam azon, hogy nagy karrierváltókról olvasok.
  • Szaporodtak az életemben az "üres járatok".

Persze, tettem a dolgom, és nem engedtem meg magamnak, hogy ne a megszokott hatékonysággal és minőségben, de egyre többet gondolkodtam azon, hogy innen majd hogyan és hova tovább?
Munkává vált a hivatásom és nem akartam, hogy ez így maradjon.

Nagyjából ebben az időszakban volt az első motivációs előadásom, és ekkoriban jelent meg a KHKxPlanAll élettervező határidőnapló is. 

Ezek egycsapásra meghozták az új ingereket és élményeket. Azaz ezeken keresztül ti.

aztadszamitkapsz

Az ilyen és ehhez hasonló üzenetek és visszajelzések úgy kezdték el önteni belém az erőt és az energiát, amint az infúzió a gyengélkedő betegbe. Újra hasznosnak tudtam érezni magam. Újra azt tudtam érezni, hogy valami jót csinálok.

Egyszer csak azt vettem észre, hogy már nem csak a hétvégéket várom és újra imádok dolgozni. Az új kihívások és ingerek iránti vágyamat kielégítette ez az új tevékenység halmaz, ami elegendő volt ahhoz, hogy a korábbiak tekintetében is helyre álljon a korábbi rend. 

Ezt mindenki másban találja meg. Elég egy új hobbi, egy új tevékenység, ami kimozdítja az embert a komfort zónájából.
Egy tanfolyam, egy szakkör, egy klub, mozgás, stb. Bármi, amivel már régóta kacérkodsz, vagy, ami hirtelen robban be az életedbe és nem tudod kiverni a fejedből. Mindegy csak váljon az életed állandó részévé! Kezdj valami újat!

aztkapszamitasz2

Először csinalni valamit izgalmas élmény! Új energiákat szabadít fel, új inspirációt jelent. Velem mostanában folyamatosan ez történik.

Megkérdeztem az Instán azoktól, akik élőben vagy később felvételről nézik a Hétfői Hétindítókat, hogy földrajzilag honnan követnek? Minden bejegyzést elhelyeztem a térképen. Egészen elképesztő élmény ezt látni! Ezzel együtt irányjelző is, mert ez már felelősség is a számomra. Igyekszem a legtöbb hasznos tapasztalatot megosztani veletek, mert most már egyértelműen látom, hogy ez sokaknak tud segíteni.

Amíg készülök egy-egy előadásra, amíg megírok egy-egy hírlevelet, stb., addig a saját kérdéseim is rendre megválaszolásra kerülnek, tehát megint ugyanoda jutunk vissza.
  • Lépj ki a komfortzónádból!
  • Csinálj valami nagyon mást, mint addig!
  • Vedd komolyan!
  • Fejleszd magad az új területen, amennyire csak lehetséges!
  • Minden ezáltal felszabaduló energiát és jó érzést használj fel az életed kevésbé lelkesítő területein!
  • A sikerélményeid - akármilyen aprók is-, lesznek a legnagyobb támogatóid!

A TMC ügyfelei ma azt mondják, hogy úgy pörgök és olyan ötleteim vannak, mint a legelején. Felébredt az eredeti szenvedély és tenni akarás!

Valahol ez is nektek köszönhető, amiért nem lehetek elég hálás!

Kérlek, add meg az e-mail címedet!
Kérlek, írd ide az üzenetedet!
 
 
logo