#AJMAFT

AKARD JOBBAN, MINT AMENNYIRE FÉLSZ TŐLE!

Kende-Hofherr Krisztina

Miért KHK? Mert túl hosszú a nevem, és egyre gyakrabban írtam le csak a három kezdőbetűjét, aztán arra lettem figyelmes, hogy egyre többen szólítanak így élő szóban is, hogy “káháká”. Megszerettem. 

Kende-Hofherr Krisztina
TMC Group alapító, ügyvezető igazgató

A KKV szektor és a SELFMADE karrierépítés elkötelezett segítője.

A személyes márkaépítés szakértője, menedzser, producer


Vállalkozói tréner - #AJMAFT
#9 Legbefolyásosabb nő a magyar médiában, Forbes Hungary, 2023

Motivátor, előadó, megszállottan pozitív gondolkodó

KHK ForbesnakJPG

 

A TMC Csoport alapító tulajdonosa. 
A Csoport alappillére a TMC Management az első amerikai mintára felépített közismert és népszerű televíziósokat, színészeket, zenészeket, sportolókat, képviselő sztármenedzsment ügynökség Magyarországon.


KHK a hazai média- és kommunikációs piac egyik meghatározó alakja, aki a magánszférába való 2004-es kilépése előtt a TV2 kommunikációs igazgatója, azt megelőzően a Sláger Rádió kereskedelmi és marketing igazgatója volt. Itt sajátíthatta el az amerikai munkamódszereket, látásmódot és maximalizmust. Az Emmis International magyarországi rádiójának egyik vezetőjeként számos alkalommal vett részt kommunikációs-, értékesítési és branding workshop-on és továbbképzésen az Egyesült Államokban, ami nagyban meghatározza mai munkamódszereit és a feladatokhoz való hozzáállását. Tapasztalatszerző céllal járt az Emmis Orlandóban és New Yorkban lévő rádióállomásainál, valamint az indianapolisi központi irodában is. Az RAB Training Academy sales és marketing hallgatója volt Dallasban, ahol tárgyalástechnikai és time menedzsment kurzusokon is részt vett.
2015 óta állandó szereplője a FORBES magazin legbefolyásosabb magyar nők listájának média üzleti kategóriában, legutóbb, 2020-ban a 9. helyen szerepelt.
Állandóan alkot, mindig valami új dolgon töri a fejét, szem előtt tartva a TMC-s ügyfelek előkelő névsorát.

Egyik alapelve, a híres amerikai producer, Jerry Weintraub mondata: “Ha nincs elég munka, csinálj nekik!”

Ennek mentén a nevéhez fűzödik a NőComment! talk show színpadi változata, és az azonos című televízió műsor, az ÉdesKettes színpadi sütő-show, és számos You Tube sorozat valamint a legfrissebb produkció a Férfiszemmel. Ezeket ma már házon belül, a TMC Content and Production divízió állandó csapatával gyártja.


2018. áprilisában a Forbes címlapján szerepelt, karrier története a hónap vezető anyaga volt a magazinban.
A személyes márkaépítés specialistája legyen szó “ismert emberről” vagy civilről. Szorosan dolgozik együtt többek között Liptai Claudiával, Hajós Andrással, Dobó Katával, Gryllus Dorkával, Ábel Anitával és számos, a saját területén sikeres nagyvállalati vezetővel és vállalkozóval. 
Munkája a szenvedélye, nem ismer lehetetlent!

Saját tapasztalataira épülő motivációs előadásai, workshopjai és tanfolyamai egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot a nagyvállalati- és a civil közönség köreiben is. Míg 2019-ben 35-, úgy 2020-ban már 61 előadást tartott.

Hétfőn reggelenként Hétfői Hétindító címmel futó műsorát, amelyben a hozzá érkező szakmai, karrierrel, márkaépítéssel és kommunikációval kapcsolatos kérdésekre válaszol ma már közel 10 ezren hallgatják meg hétről-hétre az Instagramon és a Facebookon.

2021. február 24-én kezdődött rádióműsora a Sláger FM hullámhosszán Hétköznapi Példaképek, nem hétköznapi történetei címmel, ahol hazai sikertörténeteket mutat be hallgatóinak szerdán esténként fel 9-től egy órában. A műsor az Instagramon Krisztina oldalán élőben nézhető.

 

Kérlek, add meg az e-mail címedet!
Kérlek, írd ide az üzenetedet!
  
logo

IDE KÜLDHETSZ NEKEM E-MAIL-t: info@khk.hu 
ITT IRATKOZHATSZ FEL A HÍRLEVELEMRE: http://bit.ly/KHKsignup7
A HÉTFŐI HÉTINDÍTÓBA IDE KÜLDHETSZ KÉRDÉSEKET: kerdezz@khk.hu
ITT JELENTKEZHETSZ FACEBOOK ZÁRT CSOPORTOMBA: https://www.facebook.com/groups/KHKakardjobban
EZ PEDIG "IDŐBEOSZTÁS HATÉKONYAN" FACEBOOK ZÁRT CSOPORTOM: https://www.facebook.com/groups/khktimemanagement